၀က္သား သံုးထပ္သား ၁၅ က်ပ္သား
ဂ်င္းႏု ၂တက္ ပါးပါးလွီး
ၾကက္သြန္နီ ၁ဥပါးပါးလွီး
ၾကက္သြန္ျဖူ ၅မႊာ
ၾကက္သြန္ျဖူျမိတ္မ်ားလွီးထားပါ။
ခ်က္နည္းတို႔ရဲ့ထံုးစံပါပဲ ဆီစားပြဲတင္ဇြန္း ၁ဇြန္းႏွင့္ ၾကက္သြန္နီႏြမ္းေအာင္ေၾကာ္ ၀က္သားမ်ားထည့္လံုးပါ။ ေရဟင္းခတ္ဇြန္း ၂ဇြန္းထည့္ အသားႏူးေအာင္ခ်က္ပါ။ ဆားထမင္းစားဇြန္းတ၀က္ထည့္ပါ။ ေရခန္းခါနီးလွ်င္ ၾကက္သြန္ျဖူ ဂ်င္းႏုထည့္ပါ။ အသားမ်ားႏူးလာလွ်င္ ၾကက္သြန္ျဖူျမိတ္ထည့္ပါ။
အရြက္မ်ားႏြမ္းလာလွ်င္ ေကာ္ရည္က်ဲက်ဲ ထမင္းစားဇြန္း၁ဇြန္းထည့္ ၁မိနစ္ခန္႔ေမႊေၾကာ္ေပးပါ။ ဂ်င္းနံ႔ေမႊးေမႊးေလးနဲ႔ ၀က္သားဟင္းေလးရပါျပီ
by satesaeyar
0 comments:
Post a Comment