ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
***********
• ၾကက္ရင္ပံု - ရင္ပံု ၁ ျခမ္း (အတံုးေလးမ်ား)
• ခရမ္းခ်ဥ္သီးအႏွစ္ - စားပြဲဇြန္း ၂ ဇြန္း
• ပ်ားရည္ - စားပြဲဇြန္း ၁ ဇြန္း
• င႐ုတ္သီးေဆာ့စ္ - စားပြဲဇြန္း ၂ ဇြန္း
• နံနံပင္ - စားပြဲဇြန္း ၁ ဇြန္း (ႏုပ္ႏုပ္စဥ္း)
• ခရမ္းခ်ဥ္သီး - ၃ လံုး-၄ လံုး (အတံုးမ်ား)
• ၾကက္သားမႈန္႔ - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၂ ဇြန္း
• ၀ါးတုတ္
ျပင္ဆင္ျပဳလုပ္ပံု
***********
၁။ ဇလံုတစ္ခုထဲတြင္ ၾကက္သားတံုးေလးမ်ားကို
ခရမ္းခ်ဥ္သီးအႏွစ္၊ ပ်ားရည္၊ င႐ုတ္သီးေဆာ့စ္၊
ၾကက္သားမႈန္႔၊ နံနံပင္တို႔ႏွင့္ ေရာနယ္ထားပါ။
၂။ ၀ါးတုတ္မ်ားကို ေရထဲတြင္ မိနစ္(၃၀)ခန္႔ စိမ္ထားပါ။
ၾကက္သားတံုးမ်ားႏွင့္ ခရမ္းခ်ဥ္သီးမ်ားကို
တစ္ခုျခားစီ ၀ါးတုတ္မ်ားႏွင့္ထိုး၍
က်က္သည္အထိ ကင္ေပးပါ။
ခရမ္းခ်ဥ္သီးႏွင့္ ၾကက္သားအစပ္ကင္ ရရွိပါၿပီ။
by food magazine
0 comments:
Post a Comment