www.luckymyotaw.com သို႕

photobucket ဒီဆိုဒ္ကို အလည္ေရာက္လာၾကတဲ့သူငယ္ခ်င္းမ်ားခင္ဗ်ာ..ဒီဆိုဒ္မွာက ပို႕စ္အသစ္ေတြ သိပ္မတင္ျဖစ္ေတာ့ဘူး...ပို႕စ္အသစ္ေတြ ဖတ္ခ်င္တယ္ဆိုရင္..www.luckymyotaw.com မွာ ၀င္ေရာက္ဖတ္ရွဳနုိင္ပါတယ္....

Saturday, May 18, 2013

ငွက္ေပ်ာဖူးသုပ္

ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
ရခိုင္ငွက္ေပ်ာဖူးတစ္ျခမ္း
ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္
ၾကက္သြန္နီေၾကာ္
ေျမပဲဆန္ေထာင္း အနည္းငယ္
သံပရာသီး
ျပဳလုပ္ပံုအဆင့္ဆင့္
ငွက္ေပ်ာ္ဖူးကို အေပၚယံပပ္လပ္ေတြခြာၿပီး အတြင္းပိုင္းအသားႏုႏုကို ျပဳတ္ပါမယ္။ ႏူးလြယ္တဲ့အတြက္ ငါးမိနစ္ေလာက္ျပဳတ္ၿပီးရင္ ခပ္ရိတ္ရိတ္ေလးေတြ လွီးပါမယ္။ လွီးထားတဲ့ ငွက္ေပ်ာ္ဖူးကို သုပ္မယ္ဆိုရင္ေတာ့ အေပၚမွာေရးထားတဲ့ အမယ္ေတြစံုလင္ေအာင္ထည့္ၿပီး နယ္ဖတ္သုပ္႐ံုပါပဲ။ ခပ္စိမ့္စိမ့္ေလးပဲ စားလိုသူေတြအတြက္ကေတာ့ င႐ုတ္သီးစိမ္းထည့္စရာ မလိုပါဘူး။ ခ်ဥ္ခ်ဥ္စပ္စပ္ေလးစားလိုသူေတြကေတာ့ င႐ုတ္သီးစိမ္းနဲ႔ သံပရာသီးကို ခပ္ကဲကဲေလးထည့္ေပးလိုက္႐ံုပါပဲ။
Ref : 7 Day News

0 comments:

Post a Comment

 

Blog Archive

လပ္ကီးျမိဳ႕ေတာ္