ဒတ္ခ်္ေလ့လာမႈ တစ္ခုအရ မာဂ်ရင္းကို သတိျပဳ စားသံုး သင့္ေၾကာင္း သိရ ပါတယ္။
အခ်ိဳ႕ေသာ မာဂ်ရင္း မ်ားဟာ တိရစၦာန္ မွရေသာ အဆီမ်ား ကဲ့သို႔ပင္
ေသြးေၾကာမ်ားကို ဒုကၡေပးေၾကာင္း သိရပါတယ္။ မာဂ်ရင္းဟာ ဟင္းသီး
ဟင္းရြက္မွရရွိေသာ အဆီျဖစ္ ေသာ္လည္း မာဂ်ရင္းရဲ႕ အစိတ္အပိုင္း တစ္ခုဟာ
ျပည့္ဝအဆီရဲ႕ အက္စစ္ တစ္မ်ိဳးျဖစ္ေနတာကို ေတြ႕ရၿပီး၊ ၄င္းအဆီဟာ ေသြး
ေၾကာေတြထဲမွာ ခ်ိဳးကပ္ျခင္းျဖစ္ေစတာ မဟုတ္ ေပမယ့္ ေကာင္းတဲ့
ကိုလက္စထေရာလ္လို႔ သတ္မွတ္ ထားတဲ့ HDL ကို ေလ်ာ့က်ေအာင္ ျပဳလုပ္ျခင္းျဖင့္
ႏွလံုးေသြး ေၾကာေရာဂါမ်ားကို ျဖစ္ပြားေစတာ ျဖစ္ပါတယ္။ မာဂ်ရင္းတိုင္းမွာ
အဲဒီ အဆီအမ်ိဳးအစားပါ၊ မပါဆိုတာ မေသ ခ်ာတာေၾကာင့္ မာဂ်ရင္းကို သတိနဲ႔
စားသံုးမယ္ဆိုရင္ မမွားပါဘူး။
0 comments:
Post a Comment