ဂ်ပန္
သုေတသီ မ်ားက ေသြးေၾကာ ေရာဂါမ်ား ျဖစ္ပြားျခင္း ကို ကာကြယ္ ႏိုင္တဲ့
အာဟာရ ဓာတ္မ်ား ခရမ္းခ်ဥ္သီး ထဲတြင္ ပါဝင္ေၾကာင္း ေတြ႕ရွိခဲ့ၾက
သည္။9-oxo-octade cadienoic အမည္ ရွိ ပစၥည္းတစ္မ်ိဳးဟာ ေသြးတြင္း အဆီဓာတ္
ကေမာက္ကမျဖစ္ျခင္းကို ကာကြယ္ေပးၿပီး ေသြးတြင္း၌ပံုမမွန္ အဆီမ်ား
ျဖစ္ေပၚမလာေအာင္ ကာကြယ္ေပးျခင္းျဖစ္သည္။ ထို႔ျပင္ အဆီအက္ စစ္တိုးျခင္းကို
အားေပးၿပီး အသည္းအတြင္းအဆီမ်ား ၿဖိဳခြဲျခင္း လုပ္ငန္းကို ပံုမွန္ အတိုင္း
ျဖစ္ေစသည္။
By Health Digest
By Health Digest
0 comments:
Post a Comment